Модели и модификации Lancia

Описание Lancia Thesis
Lancia Thesis 2.0 20V Turbo Модификация: 2.0 20V Turbo, Lancia Thesis 2.0 20V Turbo Дата производства: 2001 - 2003

Модификации: Lancia Thesis 2.0 20V Turbo, Lancia Thesis 2.4 20V, Lancia Thesis 2.4 JTD, Lancia Thesis 2.4 JTD 20V, Lancia Thesis 3.0 V6